Pohybové karty k ortopedickým podlahám - Valgozita (25 ks)

240 Kč

  • Balení obsahuje 25 cvičebních karet s tipy na cviky na ortopedické podlaze, či jiných balančních pomůckách.
  • Sada je vytvořena zejména pro osoby s valgózními kotníky, hyperpronačním syndromem, ale také například s problematickým držením těla.

Pohybové karty od Spokonožky jsou tentokrát zaměřené na cviky k ortopedickým podlahám.

Mnoho z Vás má již podlahy doma, někteří stále přemýšlí, zda si některou ze sad pořídit. Často se bohužel stává, že když už se rozhodnete pro koupi, tápete, jak podlahy využívat a zbytečně doma leží bez užitku.

Tato základní sada karet Vám dá spoustu inspirace na cvičení. Tyto tipy využijete zejména u dětí, ale také u dospělýchvbočenými kotníky, hyperpronačním syndromem či problematickým držením těla. Cviky slouží také jako prevence a zároveň inspirace pro větší zábavu s ortopedickými podložkami. 

  • S pohybovými kartami budete mít na každý den zábavu, se kterou oživíte klasické chození či stání na ortopedických podložkách.

Jak Pohybové karty využívat?

1. Seznamte s jednotlivými cviky díky kartám, na kterých jsou vyobrazeny. Každá karta obsahuje popis cviku a tipy jak můžete cviky oživit či modifikovat. 
2. Jednotlivé cviky můžete cvičit jeden po druhém nebo si cviky vybírejte náhodně. S pohybovými kartami budete mít na každý den zábavu a spoustu inspirace.

  • Na kartách cvičí náš maskot surikata, která byla exkluzivně pro nás nakreslena místním ilustrátorem.
  • Cviky a tipy v sadě slouží také jako skvělá prevence před problémy pohybového aparátu.